Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis met (zwem)vijver en vakantiehuis Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis met (zwem)vijver en vakantiehuis

VALTHE - Foto’s en een video zeggen meer dan woorden. Toch willen wij u graag meenemen in de beschrijving van dit fantastische, moderne landhuis met z’n vele extra’s, die mooi vrij en landelijk is gesitueerd aan de rand van het dorp, op slechts 8km afstand van Emmen.

De uitstraling van de woning is niet alleen fraai, maar de woning is ook nog eens zo ontworpen dat er optimaal geprofiteerd wordt van het dag- en zonlicht! De vele ramen bieden de ruimten op alle woonlagen een aangename lichtheid en connectie met buiten.

Hier wonen en genieten van het leven moet in principe alle dagen feest zijn. De vele en grote vertrekken bieden ruimte aan een groter gezin, aan logés/vakantiegangers of voor degene die wonen-werken wil combineren. Zowel het huis als het bijgebouw verkeren in een goede staat van onderhoud, is van allerhande gemakken voorzien en in de afgelopen jaren op fraaie wijze gemoderniseerd en verbeterd door en in opdracht van de huidige eigenaren.

Begane grond (136 m2)
Via de ruimtelijke oprit loop je naar de voordeur. Eenmaal over de drempel sta je in de royale hal met meterkast, garderobenis, vaste kast, toilet met fonteinmeubel, deur naar de tuin/binnenplaats en bijkeuken. (incl. aansluitpunten voor de wasmachine, droger en cv-ketel) De oorspronkelijke, inpandige garageruimte is verbouwd tot kangoeroe-mogelijkheid, voorzien van slaapkamer, nette keuken v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast, deur die naar buiten leidt, badkamer die in 2021 is vernieuwd, uitgerust met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en designradiator.
Aan de andere kant van het huis bevindt zich aan voorzijde de woonkamer, voorzien van een hout gestookte (sfeer)haard. De lichte en indrukwekkend grote woonkeuken is een fijne ruimte, voorzien van dubbele deuren die je toegang geven tot het aangrenzende terras. Op deze manier maakt de tuin een prettig onderdeel uit van je woongedeelte doordat ‘buiten’ bij ‘binnen’ wordt betrokken tijdens warmere dagen. Ter afscheiding van de woonkamer/keuken zijn dubbele ruitjesdeuren geplaatst.

Verdieping (85 m2)
Op de eerste verdieping biedt de ruime overloop met twee inloopkasten, toegang tot vier royale slaapkamers, waarvan één met vaste kast één met walk-in closet. Daarnaast bevindt zich op deze etage de 2e luxe badkamer met veel comfort en ruimte die in 2020 is vernieuwd en is uitgerust met vloerverwarming, een lig-/hoekbad, (inloop)douche, toilet en fraai badmeubel met dubbele waskommen.

Bergzolder (42 m2 vloeroppervlakte / op 1.50 m1 hoogte is de oppervlakte 10.4 m2 / nokhoogte: 2.14 m1)
Bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop, waar je meer dan voldoende ruimte tot je beschikking hebt om spullen op te bergen die je niet het hele jaar nodig hebt zoals bijvoorbeeld de kerst- en vakantiespullen.

Voor meer informatie en foto's over dit landhuis klikt u op deze link.

Tiplijn