Politie doet onderzoek naar meerdere woninginbraken in Eelde Istock

Politie doet onderzoek naar meerdere woninginbraken in Eelde

EELDE - De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van meerdere inbraken in woningen in Eelde.

Tussen 1 en 3 augustus is er twee keer ingebroken aan de Braamstukken en één keer aan de Hooiweg in Eelde. Bij de inbraken werden diverse goederen weggenomen.

De politie is op zoek naar getuigen van de inbraken en naar personen die informatie kunnen verschaffen die kan leiden tot de aanhouding van de inbreker(s). Hiervoor kunt u zich melden via 0900-8844. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000.

Heeft u informatie van de inbraken aan de Braamstukken doe dit dan ovv pl0100-2023204849. Heeft u informatie van de inbraak aan de Hooiweg doe dit dan ovv pl0100- 2023204751.

Tijdens de zomervakantie wordt er meer ingebroken dan gemiddeld. Ga je van huis? Wees dan extra alert, doe je deuren op slot, je ramen dicht en een lichtje aan. Doe alsof je thuis bent, ongeacht of je een paar uur of een paar weken weggaat. Laat koffiekopjes staan, zorg voor een bewoonde indruk door automatische verlichting.

Ziet u een verdachte situatie? Bel 112! Daar vang je boeven mee. De politie komt liever een keer voor niks dan te weinig.

Tiplijn