Te koop in Drenthe: onder architectuur gebouwde bungalow met inpandige garage en kantoor Funda

Te koop in Drenthe: onder architectuur gebouwde bungalow met inpandige garage en kantoor

HOOGEVEEN - Gelegen in de groene en rustige wijk ‘Kinholt’ staat deze ruime, levensloopbestendige bungalow met inpandige garage en souterrain op een fraai perceel van 1.025 m².

Deze vrijstaande bungalow heeft drie ruime slaapkamers, een speels ingedeelde woonkamer met inbouwhaard en een zonnige tuin. Hier woont u in een prachtige wijk op loopafstand van diverse basisscholen, parken en recreatiemogelijkheden. Winkelcentrum ‘De Weide’ met o.a. een gezondheidscentrum is 10 minuten lopen en het centrum van Hoogeveen ligt tevens op slechts 10 minuten fietsen. Er zijn uitstekende verbindingswegen zoals de A28 waarmee u in 35 minuten autorijden of met het openbaar vervoer de steden Zwolle en/of Assen kunt bereiken.

Indeling van de woning:
Begane grond
- Entree/centrale hal met toiletruimte, garderobe, inbouwkasten en trap naar het souterrain;
- Serre met eethoek;
- Woonkeuken met inbouwkasten en keuken in hoek-opstelling v.v. inbouwapparatuur en schuifpui naar buiten;
- Royale woonkamer welke door de open haard wordt opgedeeld in twee delen en voorzien van schuifpui met fraai zicht op de tuin;
- Kantoorruimte met schuifpui naar het terras;
- Via de hal toegang tot 2 slaapkamers (5.00 x 3.00 m²) met gezamenlijke badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel;
- Hoofdslaapkamer (4.00 x 5.03 m²) met inbouwkastenwanden en badkamer v.v. ligbad, douche, toilet, bidet en dubbele wastafel;
- Inpandige garage met kanteldeur en loopdeur naar de oprit;
- bijkeuken met gootsteen, wasmachine- en droger aansluiting.

De woning is grotendeels in originele staat, de sfeer en ruimte is fantastisch. Daarnaast is de woning geschikt voor wonen en slapen op de begane grond. De bungalow is goed onderhouden doch op enkele punten gedateerd. Heel bijzonder is de architectuur die staat voor veel natuurlijk licht en toch veel privacy.

Tenslotte bevindt zich onder de woonkamer en keuken een royaal souterrain. Deze is bereikbaar via een trap in de centrale hal. De ruimtes in het souterrain zijn multifunctioneel en uitermate geschikt voor functies als een eigen fitnessruimte, kantoor of hobbyruimte. Daarnaast bevindt zich in het souterrain een aparte ruimte voor de Cv-ketel.

Tuin: de bungalow staat op een perceel van 1.025 m2 waarbij het grootste deel van de tuin op het zuiden gesitueerd is. Er zijn meerdere terrassen gemaakt en de gevarieerde beplanting zorgt voor een tuin met uitstraling. De tuin is tevens vanuit meerdere ruimtes in de woning toegankelijk, biedt verder alle privacy en is zongunstig gelegen. De oprit bevindt zich tenslotte aan de zijkant van het huis en biedt ruimte aan circa 6 auto's.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

Tiplijn