Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met dubbele garage op perceel van 835m² Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met dubbele garage op perceel van 835m²

BOVENSMILDE - Gelegen op een unieke locatie biedt deze prachtig gerenoveerde en goed onderhouden vrijstaande woning een adembenemend uitzicht over het water.

Daarnaast wordt de aangrenzende weg langs de Drentse Hoofdvaart in de nabije toekomst veranderd in een doodlopende weg en is de woning uitermate geschikt voor honden liefhebbers of gezinnen met kleine kinderen door de volledig afgesloten tuin en natuurgebieden rondom op loopafstand. Evenals Fochtelooerveen en de Baggelhuizerplas zijn zeer nabij gelegen.

Het geheel is gebouwd in 1911, staat op een perceel van 835m² en heeft een woonoppervlakte van 219m² verdeeld over 2 verdiepingen. In 1995 is het pand van buurtwinkel naar woonhuis verbouwd en in 2020 is de gehele bovenverdieping gerenoveerd.

Begane grond
Entree in riante hal met twee separate toiletten waarvan één met urinoir, trapopgang en toegang tot de zeer ruime en lichte woonkamer, eetkamer en dichte keuken (tezamen ca. 69m²). Vanuit de hal is tevens toegang tot de ruime bijkeuken met de aansluiting voor het witgoed en de CV-opstelling (ca. 5m²), de dubbele garage en de eerste badkamer compleet met ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel.
Dankzij de grote raampartijen en het hoge plafond genieten zowel de woonkamer als de eetkamer veel lichtinval. De woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard en riante raampartijen aan de voorzijde van de woning, vanwaar u kunt genieten van de voorbij varende bootjes. De ruime keuken is voorzien van een 6 pits Boretti gas-fornuis met twee ovens, afzuigkap, vaatwasser en Amerikaanse koel-vries combinatie.

Eerste verdieping
Royale overloop met toegang tot maar liefst 4 slaapkamers, de tweede badkamer en voldoende bergruimte. De badkamer beschikt over elektrische verwarming, vaste wastafel, douche en een toilet. De grootste slaapkamers hebben beide een ruime berging tot haar beschikking. Verder zijn op de gehele verdieping de ramen voorzien van rolluiken.

Tuin
Goed onderhouden en fraai aangelegde achtertuin voorzien van achterom, terras en een vrijstaand tuinhuis (ca. 23m²). De tuin heeft een besloten karakter, biedt veel privacy en is hierdoor uitermate geschikt voor hondenliefhebbers of gezinnen met kleine kinderen. De oprit aan de voorzijde van de woning biedt mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein. Met aangebouwde stenen garages en een berging is er meer dan genoeg ruimte voor al uw opslagbehoeften.

Meer informatie over deze woning? of meer foto's bekijken? klikt u dan op deze link.

Tiplijn