Drie voertuigen in brand gestoken in Emmen en Coevorden (video) Persbureau Meter

Drie voertuigen in brand gestoken in Emmen en Coevorden (video)

EMMEN/COEVORDEN - Afgelopen nacht zijn er op drie plekken in Emmen en coevorden voertuigen uitgebrand. Van alle drie de branden gaat de politie uit van brandstichting.

De eerste melding kwam uit Emmen. Hier stond tegen 01:00 uur aan de Noordbargerstraat een auto volledig in brand. De brandweer was snel ter plaatse maar de auto was niet meer te redden.

Nog tijdens het blussen, 7 minuten later, kreeg de brandweer een tweede melding uit Emmen. Aan Het Meerveld stond een camper in brand. De voorkant van dit voertuig stond volledig in brand. Ook dit voertuig was niet meer te redden.

De politie doet onderzoek naar deze twee branden en heeft inmiddels beelden gekregen van bewoners waarop jongeren te zien zijn die wegrennen bij het voertuig die later in brand staat.

Een paar uur later, om 05:30 was het weer raak. Aan de Rogier vd Weijdenstraat in Coevorden stond deze keer een auto in brand. Ook dit voertuig stond volledig in brand. De brandweer kon niks anders doen dan de brand af blussen, maar de auto was niks meer van over. Dit is de zoveelste autobrand in enkele weken tijd in Coevorden.

 

Tiplijn