Politiehelikopters en speurhonden helpen bij grote zoekactie naar verdachte in Vries

Politiehelikopters en speurhonden helpen bij grote zoekactie naar verdachte in Vries

VRIES - De politie is in Vries bezig met een grote zoekactie naar een man die betrokken zou zijn bij de dood van een vrouw in Groningen. Vanochtend werd haar lichaam onder verdachte omstandigheden aangetroffen.

In Vries kreeg de politie de mogelijke verdachte op het spoor. ,,We zijn onder andere met helikopters en speurhonden aanwezig geweest en de politie heeft het gebied ruim afgezet'', aldus de politie.

Twee politiehelikopters hebben de omgeving van Vries afgezocht. Ook de Dienst Speciale Interventies (DSI) is in Vries aanwezig om te zoeken naar de verdachte. Diverse straten zijn afgesloten vanwege de zoekactie. 

Lichaam
De politie heeft vanochtend in een woning aan het Linnaeusplein een overleden persoon aangetroffen. De vrouw is onder verdachte omstandigheden gevonden. De politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder de vrouw is overleden.

De politie trof de vrouw rond 10.30 uur aan in de woning. De vrouw was op dat moment al overleden. De politie is direct een onderzoek gestart naar het overlijden en de omstandigheden waaronder de vrouw is overleden. Ze doen onder andere forensisch onderzoek in de woning en buurtonderzoek.

Lees ook:
https://groningenactueel.nl/112/vrouw-in-appartement-in-groningen-onder-verdachte-omstandigheden-overleden-grote-zoekactie-naar-verdachte-in-vries

 

Tiplijn