Traumahelikopter ingezet na frontale aanrijding tussen vrachtwagen en auto Fabian

Traumahelikopter ingezet na frontale aanrijding tussen vrachtwagen en auto

NIEUW-AMSTERDAM - Donderdagochtend zijn hulpdiensten groots uitgerukt voor een ernstig ongeval op de N853 Vierslagenweg in Nieuw-Amsterdam.

Rond 7:07 uur werd de brandweer, ambulancedienst en de politie opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan. Ook een traumahelikopter vanuit Eelde kwam ter plaatse voor medische ondersteuning. Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij een ravage aan. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen frontaal in botsing met elkaar. De auto raakte daarbij van de weg, en kwam voor een deel op zijn kant in een kanaal te liggen.

De 31-jarige automobilist uit Emmen, die bij het ongeval zwaargewond raakte, zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijdt uit het voertuig. Hierna is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Politie heeft de weg volledig dichtgezet voor de hulpverlening en omdat er brokstukken op het wegdek liggen. De vrachtwagen kwam na de botsing midden op de weg tot stilstand. Agenten doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

IMG 2681
De vrachtwagen kwam op de weg tot stilstand.

 

Tiplijn