Politie zoekt getuigen van zeer ernstige overval op 55-jarige man

Politie zoekt getuigen van zeer ernstige overval op 55-jarige man

STADSKANAAL/TER APEL - De politie zoekt getuigen van een ernstig geweldsdelict afgelopen 11 December.

In Ter-Apel werd aan de Barnflair met vuurwapens bedreigd en hiermee meerdere malen op zijn hoofd geslagen.

Het slachtoffer heeft een bedrijf en werd rond 20:00 uur gebeld of iemand nog een aanhanger kon komen ophalen. Ongeveer een uur later kwam er een busje het terrein op rijden met twee mannen er in. Beide mannen droegen een bivakmuts en hadden bij het uitstappen een pistool in de handen. De mannen drongen het terrein binnen en mishandelden de man, onderandere door te slaan met het pistool.

De auto van de daders was mogelijk een donkere Volkswagen Caddy, maar kan ook een soortgelijk ander merk zijn. Verder droeg het busje witte kentekenplaten. Volgens de politie heeft een voorbijganger het busje rond 20:30 geparkeerd zien staan in de berm in de omgeving van de brug De Maten, met deze persoon zou de politie graag in contact komen.

VOlgens het slachtoffer was 1 man ongeveer 1,80 lang, slank postuur en de andere dader was ongeveer 1,70 meter en ook slank. De daders hadden een Oost-Blokkers uiterlijk maar spraken wel Nederlands.

Mocht u informatie hebben over deze overval dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844, of bij spoed met 112.

Tiplijn