Overval Hollandscheveld in Opsporing Verzocht
112

Overval Hollandscheveld in Opsporing Verzocht

HOLLANDSCHEVELD - In de nacht van 30 december 2015 op 31 december 2015 is er een woningoverval geweest aan de Langedijk in Hollandscheveld. Er is bij deze woningoverval geschoten.

De politie startte gelijk een onderzoek maar dat heeft toen niet tot een aanhouding geleid. Doordat ze nieuwe informatie hebben gekregen kan de politie verder met het onderzoek. Dat er bij de overval geschoten is hebben zij destijds niet gemeld, omdat dat in die tijd niet in het belang van ons onderzoek was. Op het moment van de overval waren er twee bewoners thuis. Eén van hen begon te schreeuwen en met spullen te gooien. De twee overvallers vluchtten toen, zonder buit, de woning uit. Niemand raakte gewond.

Vandaag, dinsdag 5 februari zal een buurtonderzoek worden gehouden aan de Hollandscheveldse opgaande en de Langedijk. Dit hebben zij net na de overval ook gedaan, maar gezien de nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek bezoeken ze omwonenden nogmaals.

Opsporing Verzocht
Op dinsdag 12 februari besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan deze woningoverval. De uitzending is rond 20.30 uur te zien op NPO 1. De volgende dag, woensdag 13 februari, is de herhaling te zien op NPO 2 omstreeks 11.40 uur.

Tips
De politie is zich er van bewust dat het erg lang geleden is, maar dat betekent niet dat zij niet alsnog graag deze zaak op willen lossen. Heb je in het verleden nog niet met agenten gesproken, maar heb je toch informatie voor ons over deze zaak? Laat het de politie weten. Het kan natuurlijk ook dat je in de afgelopen jaren een keer iets hebt gehoord over deze overval, ze horen het graag. De politie is te bereiken op 0900-8844 of via een privébericht. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online.

Tiplijn