Bestuurder krijgt betonnen paal door voorruit na lancering
112

Bestuurder krijgt betonnen paal door voorruit na lancering

VALTHERMOND - Een jonge bestuuder die vanmorgen achter het stuur in slaap is gevallen heeft alle geluk van de wereld gehad dat hij dit ongeval heeft kunnen na vertellen.

De bestuurder kwam uit de richting van Nieuw-Weerdinge en reedt op de Drentse Mondenweg op een rotonde af. Hij viel in slaap achter het stuur en kwam in de berm terecht. Hier is hij weer wakker van geworden waarna hij een ruk aan het stuur gaf. Hierdoor raakte hij aan de andere kant van de weg ook in de berm.

Door de snelheid die de auto nog had reedt hij rechtdoor op een betonnen paal af, is gelanceerd door de lucht en kwam op de zijkant terecht. Een tweedde betonnen paal die langs de weg stond boorde zich dwars door het raam heen aan de passagierskant.

De bestuurder kwam er wonderwel zonder verwondingen vanaf. Als hij een passagier had gehad was dit heel anders afgelopen. Dit besefte de geschrokken bestuurder ook.

Er was geen drank of drugs in het spel. De jongen viel tijdens het rijden in slaap nadat hij van een feestje was gekomen en onderweg was naar huis. Hij is opgehaald door familie.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Rick Jongsma
Tiplijn