Inbrekers slaan toe in Nieuw-Dordrecht en Emmen

Inbrekers slaan toe in Nieuw-Dordrecht en Emmen

NIEUW-DORDRECHT - Inbrekers hebben zondag in Nieuw-Dordrecht een woning opengebroken en in Emmen een woning geprobeerd open te breken.

Op zondag 23 december tussen 15.45 uur en 20.00 uur heeft er een woninginbraak aan de Oosterwijk Westzijde in Nieuw-Dordrecht plaats gevonden. Het toiletraam is open gebroken en men is hierdoor naar binnen gekomen. Er zijn goederen weggenomen.

Op zondag 23 december tussen 19.45 uur en 20.00 uur heeft er een poging woninginbraak aan de Achter de Smidse in Emmen plaats gevonden. Er is geprobeerd een raam open te breken. Men is niet binnen gekomen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien in de buurt van de Oosterwijk Westzijde in Nieuw-Dordrecht of Achter de Smidse in Emmen dan horen wij dit graag, aldus de politie. Woont u in de buurt van deze straten en heeft u cameras hangen bij uw woning, wilt u rond deze tijdstippen dan kijken of u iets verdachts ziet. Politie: Ook dan horen wij dit graag.

U mag alle informatie doorgeven via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht via sociale media met referentienummers 2019339176 / 2019339139.

Tiplijn