Man (24) overleden na ruzie over besteld eten

Man (24) overleden na ruzie over besteld eten

KOEKANGE - Een 24-jarige man uit Koekange is in de nacht van woensdag op donderdag overleden als gevolg van verwondingen die hij opliep van een ongeval begin Juli.

Hij raakte bij dat ongeval zwaargewond na een ongeval met een auto en werd later in een droge sloot aangetroffen langs de Boslaan in het Overijsselse Basse. Nu, ruim 10 weken later, is de man overleden aan zijn verwondingen.

De politie laat nu weten dat de verdachte die vast zit, en het slachtoffer, ruzie kregen over de levering of betaling van besteld eten. Het slachtoffer zou op de motorkap van de auto van de verdachte zijn gaan zitten waarna de verdachte zou zijn weggereden. Hierop zou het slachtoffer van de motorkap zijn gevallen. Volgens de politie is nog niet duidelijk of het om een ongeval gaat of een opzettelijke aanrijding.

De man die in Juli is aangehouden als verdachte is nog steeds verdachte en er word op dit moment onderzocht of hem strafrechtelijk dit ongeval met de dood als gevolg ten laste kan worden gelegd. Daarvoor gaat de politie onder meer autopsie op het lichaam doen om de doodsoorzaak vast te stellen.

Tiplijn