Groep gaat elkaar te lijf met honkbalknuppels en mes bij vechtpartij (video)

Groep gaat elkaar te lijf met honkbalknuppels en mes bij vechtpartij (video)

HOOGEVEEN - Bij een ernstig geweldsincident in Hoogeveen zijn vanavond meerdere personen gewond geraakt en meerdere personen aangehouden.

De politie kreeg tegen 18:10 uur de melding van een vechtpartij die was begonnen aan de Kometenlaan, en zich aan het verplaatsen was naar de Grote Beer. Bij deze vechtpartij zouden honkbalknuppels en een mes zijn gebruikt.

Bij aankomst van de politie aan de Grote beer bleek dit inderdaad het geval. Meerdere personen bleken gewond te zijn geraakt en er lagen twee honkbalknuppels met bloed erop op de grond. Eén persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie kon na een kort onderzoek drie personen aanhouden. Zij zijn overgebracht naar een politiebureau waar hun rol zal worden onderzocht. Ook heeft de politie onderzoek gedaan op de parkeerplaats aan de Grote Beer.

De politie is nog op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen wat er vanavond is gebeurd. het een en ander gebeurde op een drukke plek. Ook snapt de politie dat deze vechtpartij indruk op u heeft gemaakt en zij laten weten dat slachtofferhulp beschikbaar is voor degene die daar behoefte aan heeft. Kijk daarvoor op deze website.

Persbureau Meter
Tiplijn