Stiefkiekn in 't duuster in Westerbork op 5 oktober

Stiefkiekn in 't duuster in Westerbork op 5 oktober

WESTERBORK - Op zaterdag 5 oktober 2024 wordt Westerbork opnieuw omgetoverd tot een magische plek tijdens "Stiefkiekn in 't Duuster".

Dit unieke evenement biedt bezoekers de kans om in het donker te genieten van een sfeervolle wandeling door en rond het pittoreske dorpje Westerbork.

Langs de ongeveer 3,5 kilometer lange route staan tientallen indrukwekkende levende standbeelden die in het donker een betoverend schouwspel creëren. De kunstenaars brengen de beelden tot leven en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Daarnaast worden bezoekers op verschillende plekken verrast door verrassende straattheateroptredens, die de avond nog magischer maken.

"Stiefkiekn in 't Duuster" begint om 19:30 uur en de beelden stappen om 21:30 van de sokkel af. Om alle kunstwerken te kunnen bewonderen, wordt aangeraden op tijd te beginnen. De route is eenvoudig te volgen dankzij de markeringen.

Starten kan bij een van de deelnemende horecagelegenheden of bij de Groene Borg. De kassa komt u onderweg vanzelf tegen. Vergeet niet om stevige schoenen aan te trekken en een kleine zaklamp mee te nemen voor de onverharde paden, maar richt deze niet op de artiesten.

Datum: Zaterdag 5 oktober 2024
Aanvang: 19:30 uur
Toegang:  €3,-  per persoon

Tiplijn