Nieuw parkeersysteem Treant ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen

Nieuw parkeersysteem Treant ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Op maandag 7 oktober is er op ziekenhuislocatie Bethesda van Treant in Hoogeveen een nieuw parkeersysteem. Het nieuwe parkeersysteem is voor parkeerplaatsen P1, P4 en P5.

Met het nieuwe parkeersysteem kunnen patiënten en bezoekers van ziekenhuislocatie Bethesda nog sneller in- en uitrijden.

Betalen: snel en makkelijk contactloos betalen of contant
Om het betalen van de parkeerkosten zo snel en makkelijk mogelijk te maken, zijn er drie mogelijkheden. Patiënten en bezoekers kunnen zowel contactloos als contant betalen:

Patiënten en bezoekers betalen door de QR-code op parkeerkaart te scannen met hun mobiele telefoon. De QR-code stuurt hen naar de betaal-app van de bank. Het systeem registreert de betaling. De betaling verwerken duurt een paar minuten. Daarna kunnen patiënten en bezoekers uitrijden
• Patiënten en bezoekers betalen bij de betaalautomaten die buiten op het terrein staan. Bij de betaalautomaat scannen zij de parkeerkaart en betalen ze het getoonde bedrag met hun bankpas (de pas kan in de kaartlezer of er voor) of ze betalen met hun mobiele telefoon.
• Is contactloos betalen niet mogelijk? Dan kunnen patiënten en bezoekers contant betalen bij de receptie van het Bethesda.

Op maandag 7 oktober en dinsdag 8 oktober staan er gastheren van Treant bij de betaalautomaten om patiënten en bezoekers, als dat nodig is, te helpen met contactloos betalen. Ook staat er op onze website een uitlegvideo over het nieuwe parkeersysteem en de betaalmogelijkheden.

Kosten voor parkeren
Vanaf maandag 7 oktober zijn de parkeertarieven aangepast aan de tarieven van 2023 van de gemeente Hoogeveen. Voor 1 uur en 10 minuten parkeren betalen patiënten en bezoekers 1,80 euro. Het kosteloos parkeren is verlengd van 20 naar 30 minuten. Daarnaast blijft parkeren tussen 23.00 en 06.00 uur gratis.

Nieuw parkeersysteem ook voor GGZ en VNN in Hoogeveen 
Zorgorganisaties Geestelijke Gezondheidszorg Drenthe (GGZ) en Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), die gevestigd zijn op het terrein van ziekenhuislocatie Bethesda van Treant in Hoogeveen, maken ook gebruik van het nieuwe parkeersysteem. Zij zijn hierover geïnformeerd.

Tiplijn