Burgermeester Coevorden opent nieuwe locatie Yarinde

Burgermeester Coevorden opent nieuwe locatie Yarinde

COEVORDEN - Mede-eigenaar Henk Jan Bijmolt licht toe dat de verhuizing naar Coevorden niet alleen noodzakelijk was voor de expansie, maar ook strategisch: “We zochten in Noord-Nederland naar een terrein van minimaal 1 hectare groot met een loods en kantoor.

Hier in Coevorden hebben we de ideale plek gevonden om zowel de Benelux als Duitsland te bedienen. Dit stelt ons in staat om onze klanten nog efficiënter van dienst te zijn.”

Verandering van bedrijfsmodel
In een belangrijke stap veranderde Yarinde onlangs haar bedrijfsmodel van dropshipping naar eigen voorraadbeheer, wat nu resulteert in een snelle levering van meer dan duizend soorten tuinplanten door heel Nederland. Deze verandering betekent kortere levertijden en een directere controle over de productkwaliteit. Promomarketing van Yarinde benadrukt: “Het past bij onze visie om klanten niet alleen de mooiste planten te bieden, maar ook snelle en betrouwbare service.”

Een warm welkom in Coevorden
Burgemeester Bergsma toonde zich verheugd over de komst van Yarinde naar de gemeente: “We vinden meer doen met biodiversiteit en ecologie heel belangrijk in onze gemeente. Yarinde maakt het met de focus op combinatiepakketten bovendien de klant heel gemakkelijk.” Ook Lodewijk Hoekstra, die bekend is van zijn werk rond duurzame tuinen, was aanwezig met de boodschap dat particulieren een grotere bijdrage kunnen leveren aan ecologisch tuinieren.

Met deze nieuwe stap zet Yarinde Tuinplanten krachtig in op groei en duurzaamheid, terwijl het bedrijf zijn roots in het noorden van Nederland stevig verankerd heeft. Deze opening zet de toon voor een nog groenere toekomst.

Tiplijn