MELL VF voor derde jaar op rij bij Podium Nijend24

MELL VF voor derde jaar op rij bij Podium Nijend24

ANDEREN - Mell VF komt voor de derde keer op rij voor twee voorstellingen naar Podium Nijend24.

De voorgaande optredens waren zo goed bevallen dat ze ook dit jaar weer graag twee avonden komen spelen.

Toen twee ervaren muzikanten in de bloei van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem ontmoetten, was het een ‘match made in heaven’. In relatief korte tijd werd Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future) een succes, met vele succesvolle singles en talloze optredens door heel Nederland.

In 2023 heeft Mell haar stem laten horen tijdens het bekende tv-programma Beste Zangers. Mell VF treedt ook regelmatig op bij VI Inside en de Oranje Zondag.

Mell VF maakt de podia onveilig met rootsy rhythm-and-blues en swingende soul. Denk aan Booker T. & the M.G.’s en Sly & Family Stone en strooi daar een lepel Adele en Janis Joplin overheen. In 2022 stond het trio in het voorprogramma van Eric Clapton en speelde zich internationaal in de kijker met hun versie van Lou Reeds ‘Perfect Day’. Vorig jaar was er triest nieuws door het overlijden van toetsenist Nico Brandsen, die de groep wegens ziekte een half jaar eerder had verlaten. Inmiddels is zijn plaats ingenomen door Martin Scheppink.

Op deze twee avonden zal muzikaal en familiair DNA samensmelten tot een magische ervaring die de grenzen van verbeelding overstijgt. Laat je meevoeren door de harmonieën en ritmes van Mell VF. Naast de aanstekelijke muziek kent elk nummer een rijke familiegeschiedenis, waardoor elk nummer een diepere laag krijgt en elk verhaal een nieuwe dimensie.

Luister naar de persoonlijke verhalen van Mell VF. Ontdek de achtergronden bij eigen liedjes of de keuze voor bepaalde, bijzondere covers. Mell VF presenteert een ontroerende, opwindende en adembenemende voorstelling. Volop genieten gegarandeerd!

Beide optredens op 26 en 27 oktober waren binnen 5 minuten uitverkocht. Op de wachtlijst staan meer dan 350 namen.  De optredens beginnen om 20:30 uur.

Tiplijn