Jason Staal presenteert zijn nieuw album

Jason Staal presenteert zijn nieuw album "Nachtgedachten" in De Nieuwe Kolk

ASSEN - Op 26 januari 2019 komt het nieuwe studio album uit van de Asser singer-songwriter Jason Staal. Het album is getiteld ‘Nachtgedachten’.

Na het eerste succesvolle solo album ‘Daggedachten’ is het nu tijd voor het logische vervolg en dat album kon alleen maar de naam ‘Nachtgedachten’ krijgen.

Een album met nieuwe liedjes en uiteraard nieuwe gedachten maar ook weer met het karakteristieke speelse taalgebruik zoals we dat gewend zijn van Jason Staal. Nachtgedachten karaktiseert zich door diepzinnige teksten die je doen nadenken maar ook wegdromen. Dit album laat de meer gevoelige kant zien van Jason waarbij uiteraard de humor niet is vergeten. Van prinsessen en een draak & tot gedachten onder sterren en de maan. Kortom het is een album geworden dat je niet mag missen.

Op 26 januari vindt de albumpresentatie van ‘Nachtgedachten’ plaats in Theater de Nieuwe Kolk te Assen. Jason zal bij deze gelegenheid worden begeleid door een live band. In 2017 bracht Jason Staal zijn eerste solo-album Daggedachten uit. Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor Nederpop, in samenwerking met o.a Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans en Paul de Munnik. Dit album kreeg lovende recentie. Muziek krant Oor sprak van ‘Hartverwarmend vakmanschap en oog voor detail’.

Kaarten voor de albumpresentatie op 26 januari 2019 in De Nieuwe Kolk te Assen zijn verkrijgbaar via DNK of jasonstaal.nl. En als je komt op 26 januari dan krijg je van Jason het album Nachtgedachten er gratis bij!

Sake Elzinga
Tiplijn