Modelspoorclub Assen houdt jubileumbeurs

Modelspoorclub Assen houdt jubileumbeurs

ASSEN - De Modelspoorclub Assen organiseert op zaterdag 24 november van 10:00 uur tot 15:00 uur een Treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen.

Vanwege het 25-jarig jubileum is er ook dan weer een grote modelbaan te zien. Dat is deze keer de koploper gestuurde modelbaan van Jan Kip in schaal HO.

Uiteraard zijn er ook nu weer clubleden op de beurs om alle vragen over deze mooie hobby te beantwoorden. Stel vooral uw specifieke vragen over analoog- of digitaal rijden met alle voorkomende merken.

Tijdens de beurs kunnen locomotieven en decoders getest en naar wens ingesteld worden en zijn er handige tips op het gebied van wissel- en seinaansturing, het bevestigen van bedrading en reparatie van wisselaandrijvingen. Ook zorgen de aanwezige handelaren voor een ruim en gevarieerd aanbod van allerhande zaken op modelspoorgebied.

Aanbod
Naast nieuwe/gebruikte modeltreinen en railmateriaal van diverse merken vindt u op onze beurs toebehoren als huisjes, bomen, modelautos, poppetjes en ook onderdelen, elektronica en boeken.

Zie voor meer informatie: mscassen.nl

Tiplijn