Kinderen crisisopvang vieren Sinterklaas in ATLAS Theater!

Kinderen crisisopvang vieren Sinterklaas in ATLAS Theater!

Emmen – In samenwerking met Lionsclub Emmen, Het Kopland en het ATLAS Theater kunnen kinderen uit de crisisopvang genieten van een Sinterklaasvoorstelling in het theater.

Lionsclub Emmen zet zich lokaal belangeloos in voor het goede doel. Zij bieden hulp op vriendschappelijke en vrijwillige basis daar waar het nodig is, samen met mensen uit de lokale maatschappij. Het ATLAS Theater, een belangrijke lokale en culturele speler in Emmen biedt daarom samen met Lionsclub Emmen, die het geld voor deze actie bijeen heeft gebracht, kinderen en vrouwen van Het Kopland een dagje uit naar het theater.

Het Kopland heeft verschillende voorzieningen in Emmen, waaronder de Maatschappelijke Opvang Drenthe en de Vrouwenopvang Drenthe. De Maatschappelijke opvang Drenthe is er voor iedereen die tijdelijk geen eigen huis heeft door bijvoorbeeld schulden, werkloosheid en ruzie thuis. De Vrouwenopvang Drenthe is speciaal voor vrouwen en kinderen die niet meer thuis kunnen wonen vanwege huiselijk geweld. In totaal kunnen 42 kinderen en 20 ouders/begeleiders vanuit zowel de Maatschappelijke Opvang als de Vrouwenopvang samen genieten van het Ameezing Sinterklaasfeest in het ATLAS Theater.

Het Ameezing Sinterklaasfeest is een groot feest met heel veel pieten en bekende artiesten, waaronder Mylène en Rosanne, Remix, Sterre, Bollo & Bobo, Molly en Caatje en Stefania. De voorstelling speelt zondag 25 november om 13.00 en 16.00 uur in het ATLAS Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.atlastheater.nl

Tiplijn