Edwin Evers band komt in Maart naar Hoogeveen

Edwin Evers band komt in Maart naar Hoogeveen

HOOGEVEEN - De Tamboer heeft de Edwin Evers Band bijgeboekt voor woensdag 13 maart 2019. Na een jaar op festivals en in openlucht theaters, zoekt de band de warmte van de theaterzalen weer op voor hun nieuwe tournee Mooi zo.

En daarmee doet de band dus in het huidige theaterseizoen nog het Hoogeveense theater aan. Kaarten voor het theaterconcert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-2801810 of aan de kassa van De Tamboer.

De bandleden Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en drums) en natuurlijk Edwin Evers zelf (zang en drums) nemen het publiek mee naar alles dat mooi is.

Met de muziek van hun muzikale helden, zowel akoestisch als versterkt. Het wordt een avond vol muziek, sketches en humor. Met deze theatershow is de Edwin Evers Band dít seizoen nog terug in de Nederlandse theaters!

Tiplijn