Muse en Foo Fighters tribute bands naar Het Podium Hoogeveen

Muse en Foo Fighters tribute bands naar Het Podium Hoogeveen

HOOGEVEEN - Zaterdag 9 februari kunnen liefhebbers van Muse en Foo Fighters hun hart ophalen in Het Podium.

Tijdens de Legends of Rock Tribute Tour brengen The Muse Experience en Monkey Wrench een eerbetoon aan deze populaire hedendaagse rockbands. Twee unieke bands met een unieke sound en energie, maar daar draaien The Muse Experience en Monkey Wrench hun handen niet voor om. Kaarten zijn te reserveren via hetpodium.nl, telefonisch via 0528- 280180 of aan de kassa van De Tamboer.

De Engelse superband Muse staat bekend om haar unieke sound, aanstekelijke arrangementen én ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te evenaren moet je van goeden huize komen. Maar dat is aan de vijf topmuzikanten van The Muse Experience wel toevertrouwd. Met schijnbaar het grootste gemak weten de mannen met wereldhits als Plug in Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek compleet in te pakken.

De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit één van de meest invloedrijke bands allertijden: Nirvana. Zo is Foo Fighters het beste te omschrijven. Wie ooit een concert van ze heeft gezien weet dat de band rondom frontman Dave Grohl één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot eind gaat het hard en bij Monkey Wrench is dat niet anders. De band speelt op geweldige wijze Foo Fighters repertoire en staat voor 120% energie, plezier en compromisloze rock. Een waar eerbetoon!

Tiplijn