Slaapplek gezocht voor kindje van 10 maanden met kanker (UPDATE)

Slaapplek gezocht voor kindje van 10 maanden met kanker (UPDATE)

EMMEN - Een moeder is met spoed op zoek naar een verblijfplaats voor haar en haar 10 maanden jonge kindje.

Het kindje heeft kanker en moet over ongeveer een maand, 14 dagen lang naar het UMC in Utrecht om bestraling te krijgen.

Een vriendin van de moeder doet een oproep op internet. Want, zo schrijft een vriendin, 14 dagen op en neer naar Utrecht rijden is geen doen.

Via facebook werd via een oproep verteld, dat het Ronald McDonald Huis niks voor de moeder en haar kindje kon betekenen. Godelief Swank, woordvoerder van het Ronald McDonald Huis, vertelt dat zij zeker welkom zijn: Ook ouders met een kind in dagbehandeling zijn wel degelijk welkom in een Ronald McDonald Huis. Sterker nog, in Ronald McDonald Huis Utrecht logeren met regelmaat ouders van kinderen die een dagbehandeling ondergaan in het Prinses Máxima Centrum.

Mocht u iemand weten die de moeder, en het kindje uit de brand kunnen helpen, kunt u via Facebook Antoinette Boonstra een berichtje sturen.

DE MOEDER HEEFT ONDERTUSSEN VERSCHILLENDE AANBIEDINGEN GEKREGEN. ZIJ KAN OVERNACHTEN IN EEN HOTEL EN OOK IS EEN APPARTEMENT AANGEBODEN! ZIJ WIL GRAAG IEDEREEN BEDANKEN VOOR HET DELEN EN DE REACTIES DIE ZIJN BINNEN GEKOMEN. ZIJ KUNNEN ZICH NU GAAN RICHTEN OP DE BEHANDELING.

Tiplijn