Goudsmid Judith Versluis gepassioneerd door edelmetaal Wilco Kwant

Goudsmid Judith Versluis gepassioneerd door edelmetaal

DRIJBER - 'Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’, luidt het spreekwoord. Goudsmid Judith Versluis brengt deze uitdrukking vol overgave in praktijk. De vakvrouw uit Drijber is letterlijk en figuurlijk in haar element als het gaat om het maken, repareren of verstellen van een ring, ketting, armband, of ander priegelwerk.

Advertorial

Als edelsmid werkt ze trouwens niet alleen met goud. Ook zilver krijgt bij haar de aandacht die het verdient. Informeer eens naar de door haar handgemaakte cadeaus in goud en zilver.

Dat ze goudsmid ging worden stond bij Judith als in haar jeugdjaren vast. ‘Een plan B was er niet. Ik moest en zou goudsmid worden. Geweldig als je je droom waarheid ziet worden’, kijkt ze terug. Inmiddels timmert de edelsmid al 35 jaar aan de weg. Het overgrote deel daarvan vanuit haar atelier, midden in de Drentse natuur.

Tweede leven
Ze geniet ervan om mensen te laten genieten van haar eigen creaties, maar reparaties of aanpassingen doet ze met evenveel plezier. Ring te groot of te klein, slot van uw armband stuk? Een steen verloren? Judith Versluis kan in de meeste gevallen het probleem oplossen. ‘Het zal u verrassen hoe mooi het ingeleverde sieraad weer is na reparatie, bijbehorende schoonmaak en een polijstbeurt. Ik maak het met alle liefde klaar voor een tweede leven', belooft de goudsmid uit Drijber.

Cursussen
Haar enthousiasme draagt ze graag over. Bijvoorbeeld tijdens de cursussen zilverklei die per groep van 4 personen te boeken is via het contactformulier op de website.

facebook.com/Judith-Versluis-goudsmid-584691425544223/

judithversluisgoudsmid.nl/

Tiplijn