Bladblazen zonder lawaai dankzij Schoon Mechanisatie

Bladblazen zonder lawaai dankzij Schoon Mechanisatie

ASSEN - De herfst is weer in alle hevigheid losgebarsten en dus liggen onze stoepen, opritten en terrassen weer vol bladeren. De goudkleurige bladerpracht is altijd mooi om te zien, maar kan na een flinke regenbui verraderlijk glad zijn. Hoog tijd dus om deze overlast aan te pakken met een goede bladblazer. Tegenwoordig hoeft gebruik hiervan niet meer te leiden tot geluidsoverlast.

Advertorial

Schoon Mechanisatie aan de Graswijk 12 in Assen heeft de modernste van accu voorziene bladblazer in haar collectie. Minder geluidsoverlast en ook nog eens minder benzinegebruik. Dus ook het milieu wint deze herfst. De deskundigen uit de provinciehoofdstad beschikken over tientallen jaren ervaring als het gaat om tuingereedschap.

Op zoek naar een bladblazer, maar geen idee welk model of merk het beste is? Dirk Schoon en zijn mensen staan klaar met advies op maat.’ We geven graag een demonstratie. Bij aanschaf leveren we het apparaat trouwens gebruiksklaar af.’

Schoon adviseert graag producten van Makita, het hoofdmerk van het Drentse bedrijf. Makita beschikt volgens hem over een duidelijke kennisvoorsprong als het gaat om de groene revolutie in onder meer bladblazers.

schoonassen.nl/tuin-park/

facebook.com/schoonassen

Tiplijn