Koude start voor Bedrocks in Deventer Bert Springer

Koude start voor Bedrocks in Deventer

EMMEN/DEVENTER - Nadat zaterdag de jeugdwedstrijden wegens de regen uit de vaart werden genomen toog het eerste team zondag naar Deventer voor hun eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen The Eagles.

Gezien de lage temperatuur en harde wind was het weer beslist niet ideaal voor deze zomersport.

De jarige Bedrocks Coach Marco Mast had geen reservespelers ter beschikking en het was dus van belang alle negen heel te houden. Verdedigend stak het Emmer team goed in elkaar met Melvin Brandjes als Pitcher en broer Robin achter de plaat.

De Eagles kregen aan slag niet veel grip op de pitches van Brandjes en het veldwerk van de Emmenaren was degelijk waardoor de Deventenaren tot slechts 3 honkslagen kwamen, resulterend in nul punten. Aanvallend was het aan Bedrocks kant nou niet bepaald hartverwarmend, maar met tien honkslagen werden er toch vier runs gemaakt. Eindstand 0-4 en beste slagmannen waren Melvin Brandjes en Sander Kofflard met elk driehonkslagen.

Batboy.
De wedstrijd in Deventer betekende ook het weerzien met Batboy Gertjan Stolte die afgelopen seizoen wegens verhuizing naar Deventer afscheid moest nemen in Emmen. Met veel plezier heeft hij zijn rol weer opgepakt bij de Eagles.  Maar hij gaf nog wel te kennen nog steeds lekker te slapen onder het Bedrocks dekbed, een van de cadeaus die hij bij zijn afscheid in Emmen kreeg.

Tiplijn