Te koop in Drenthe: vrijstaande bungalow met grote garage

Te koop in Drenthe: vrijstaande bungalow met grote garage

GASTEREN - Deze vrijstaande bungalow met grote garage is gelegen op een perceel van 1246 m2 en biedt u naast het comfort van gelijkvloers wonen ook het genot van een heerlijk vrij uitzicht over de landerijen.

Gelegen in de dorpskern van het geriefelijke Drentse dorp Gasteren. De directe omgeving nodigt uit om heerlijke fiets- of wandeltochten te maken door de prachtige natuur van het met 5 sterren bekroonde stroomdallandschap van de Drentsche Aa. Hier vindt u onder andere de Gasterse duinen, het Balloërveld en het Anlooërdiep. Ook het aantrekkelijke Nije Hemelriek (een zwemplas in de staatsbossen van Gasselte) is snel te bereiken. Vanuit Gasteren bent u in ca 10 autominuten in Assen en in ca. 30 minuten in Groningen.

In de zeer lichte woonkamer kunt u genieten van onder andere het vrije uitzicht, de prettige lichtinval en de open haard.

In 2017 is de woning voorzien van HR++ glas. Het toilet is in 2021 vernieuwd en de badkamer in 2018. In 2019 is de achtertuin opnieuw ingericht met onder andere een grote kapschuur waar u ook heerlijk van het buitenleven kunt genieten.

De grote garage met ruime vliering biedt een goede plaats voor uw auto maar is ook zeer geschikt om als hobby-/ klusruimte te gebruiken.

De indeling is als volgt:
Kelder: via de achterhal is er toegang tot de ruime kelder op stahoogte, opgedeeld in 3 compartimenten. Uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een game-ruimte, of thuisbioscoop.

Begane grond: Entree in hal. Ruim toilet met hangend closet en fonteintje. Sfeervolle woonkamer voorzien van een fraaie houten vloer, open haard en een schuifpui naar de tuin. Semi-open keuken voorzien van een stenen werkblad en diverse apparatuur waaronder een koelkast, combi-oven, vaatwasser en een groot fornuis met oven en afzuigunit. Slaapkamer 1 (ca. 13 m2). Slaapkamer 2 (ca. 13 m2). Slaapkamer 3 (ca. 16 m2 met vaste kast) en slaapkamer 4 (ca 16 m2) met wastafelmeubel. Moderne badkamer met ligbad, separate douchehoek en een wastafelmeubel. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken en vervolgens een grote achterhal met toegang tot het 2e toilet met fonteintje en er is toegang tot slaapkamer 4 (handig voor een mantelzorger, gasten of een ouder thuiswonend kind).

Ruime (berg)zolderverdieping.

Buiten:
- Tuin rondom met meerdere terrassen en een moestuin.
- Grote nieuwe kapschuur met overkapping voorzien van elektra.
- Ruime oprit
- Grote vrijstaande garage met vliering (29 m2).

Overig:
- Bushalte op loopafstand
- Buitenzonwering aan de achterzijde
- Buitenschilderwerk uit 2020
- Krachtstroom aanwezig
- Energielabel is van 2005, daarna is de woning nog verder geïsoleerd
- Gas gebruik huidige bewoners: 1300 m3 per jaar.

Indien u ook wilt profiteren van de vele voordelen die deze u woning biedt, vraag dan snel een bezichtiging aan!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/gasteren/huis-42513859-oosteinde-6

Tiplijn