Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met 2 schuren (230m2 en 90m2)

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met 2 schuren (230m2 en 90m2)

NIEUW-DORDRECHT - Houdt u van ruimte, zowel in als rond de woning en ook nog een grote schuur?? Dan is dit een buitenkans!

Vrijstaande woning, in 2004 nieuw gebouwd, met een fantastische ruime schuur (14,4 x 16 meter) op een kavel van 2.239m2 eigen grond, tussen Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht gelegen.

Deze woning is in 2004 bijna voor 100% nieuw gebouwd, alleen enkele binnenmuren van de oorspronkelijke woning zijn blijven staan. Verder is alles vernieuwd: van geïsoleerde betonnen vloeren, gemetselde en geïsoleerde spouwmuren, overal hardhouten kozijnen met HR++ glas en een volledig geïsoleerd dak v.v. dakpannen. De woning is levensloopbestendig, dus met slaap- en badkamer op de begane grond, en beschikt daarnaast zelfs nog over een extra werkkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een casco badkamer. Deze badkamer is ruim van opzet en volledig naar eigen smaak af te werken en in te richten.

Achter de woning staat een schuur van maar liefst 230 m2, die binnendoor vanuit de woning te bereiken is. Ideaal voor een bedrijf of hobby aan huis. Via een grote schuifdeur kom je in de schuur en binnen in de schuur is een grote en vrije werkhoogte aanwezig, vanwege de prachtige traditionele houten constructie.

Achter deze schuur staat nog een schuur van ca. 90m2, die voor meerdere doeleinden geschikt te maken is.

De kavel is 2.239m2 groot en heeft aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. De voorzijde is gelegen aan de Vastenow, nog net binnen de 30-km zone van het dorp. Klazienaveen en Emmen zijn beide op slechts enkele autominuten bereikbaar, en ook de oprit van de A37 is binnen handbereik.

Indeling: Begane grond: Hal/entree, meterkast, slaapkamer, badkamer (modern en v.v. wastafelmeubel, designradiator, douchehoek en hangcloset), werkkamer, woonkamer (v.v. laminaatvloer), keuken (in lichte kleurstelling en v.v. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven), achterhal, bijkeuken, toilet (netjes en v.v. hangcloset), c.v.-kast en doorgang naar de riante schuur (ca. 230m2).

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een casco badkamer.

Tweede verdieping: Middels vlizotrap te bereiken zolder.

Bijzonderheden: - Bouwjaar woning 2004;
- Levensloop bestendige woning;
- Ideale ligging, aan de rand van Nieuw-Dordrecht, vlakbij Emmen en Klazienaveen;
- Volledig geïsoleerd;
- Woning v.v. ruime stenen schuur (ca. 230 m2) en een houten schuur (ca. 90 m2);
- Gebruiksoppervlakte wonen 170 m2;
- Perceeloppervlakte 2.239 m2 eigen grond;
- Inhoud woning ca. 750 m3, samen met schuur ca. 1.841 m3;
- Cv-ketel, Bosch HR-combi, bouwjaar 2004.

Voor meer informatie en fotos klikt u op deze link.

Tiplijn