Te koop in Drenthe: vrijstaand woonhuis aan het water met inpandige dubbele garage Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaand woonhuis aan het water met inpandige dubbele garage

EMMEN - Te koop in Emmen op een unieke plek. Prachtig aan het water gelegen vrijstaand woonhuis met inpandige dubbele garage en houten berging met overkapping.

Deze keurig afgewerkte woning heeft boven de garage ook slaapruimte waardoor er mooie ruime slaapkamers zijn ontstaan. Rondom de woning ligt een onder architectuur aangelegde tuin en vanuit de woonkamer is er een mooi uitzicht op het water.

Ontspannen bij de Rietplas, lekker wandelen, fietsen, 's zomers zwemmen en varen, in de winter een prachtig rondje op de schaatsen. De wijk is levendig, heeft een mooi wijkwinkelcentrum met goede voorzieningen, sporten bij bijv. de voetbalclub en er zijn meerdere basisscholen.

Indeling: ruime entree, toilet, doorgang naar de dubbele geïsoleerde garage, tuingerichte woonkamer voorzien van mooie natuurstenen vloer (met vloerverwarming) en gashaard, schuifpui naar terras op het zuiden, aparte werkruimte, luxe moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met achterdeur.
Eerste Verdieping: overloop, vier ruime slaapkamers waarvan één met walk-in-closet, badkamer v.v. bad, douche(cabine), badmeubel en 2e toilet.
Tweede Verdieping: via vaste trap bereikbare zolder met extra (slaap)kamer.

Info:

De woning ligt in een rustige woonomgeving in een mooi en ruim opgezet gedeelte van de Rietlanden;

Dichtbij veel recreatiemogelijkheden;

Eigen aanlegsteiger;

De woning beschikt over screens en elektrisch bedienbare zonwering;

De tuin biedt volop privacy en heeft een perfecte zonligging;

Dichtbij de aansluiting op de A37.

Laat u overtuigen van de sfeer, ruimte en de geweldige plek door een bezichtiging te plannen!

Tiplijn