Te koop in Drenthe: unieke woonvilla met zeeën van ruimte

Te koop in Drenthe: unieke woonvilla met zeeën van ruimte

WITTEVEEN - Uniek object met velerlei gebruiksmogelijkheden op een landelijke locatie.

Op een rustige locatie te midden van landerijen ligt aan de doorgaande weg tussen Witteveen en Orvelte deze unieke woonvilla met zeeën van ruimte en veel gebruiksmogelijkheden. Het geheel is enkele jaren geleden gebouwd naar hoogwaardige maatstaven en omvat thans 3 ruim bemeten appartementen met garages en een riante kantoorruimte. Uiteraard kan het geheel ook als 1 royale villa bewoond worden.

Het geheel is gelegen op een groen en besloten perceel van ca. 6500 m2. Aan de voorzijde is ervoor gekozen om een open structuur met een ronde oprit aan te leggen zodat de markante voorgevel goed zichtbaar is. De achtertuin is besloten en biedt met meerdere zithoeken veel privacy en een vrij uitzicht over landerijen.

De appartementen zijn verschillend in woonoppervlak, zijn allen hoogwaardig afgewerkt, voorzien van luxe keukenopstellingen en sanitair, videofooninstallatie, vloerverwarming en -koeling, een beveiligingsinstallatie, 4 warmte terugwin installatie, een centrale waterontharder en een mechanisch stofzuigsysteem.

Indeling kantoor: (Mr. J.B. Kanweg 5A Witteveen)

Entree vanuit de centrale hal, royale kantoorruimte met glaspui met deur naar de tuin, archiefruimte, pantry, toilet en berging.

Op het terrein bevinden zich nog een vrijstaande garage met carport, tuinhuisje, kippenhok met ren, een blokhut en 2 bronpompen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen dit unieke markante woonobject? Neemt u dan contact op met ons kantoor op 050-5344533

Bijzonderheden:
Woonoppervlak: ca. 594 m2
Inhoud: ca. 2500 m3
Perceeloppervlak: 6500 m2
Bestemming: wonen/werken/recreatie

Zie: www.funda.nl/koop/witteveen/huis-49244205-mr-jb-kanweg-5-a

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn