Te koop in Diever: half vrijstaande woonboerderij

Te koop in Diever: half vrijstaande woonboerderij

Op een prachtige locatie aan de rand van het gezellige brinkdorp Diever staat deze, geheel te renoveren/moderniseren, half vrijstaande woonboerderij (voorste gedeelte).

De woning heeft een prachtig uitzicht over de omringende landerijen en is gelegen op korte afstand van het gezellige brinkdorp Diever, een dorp met veel voorzieningen op sociaal- en winkelgebied. Wat onderwijs betreft zijn er 2 basisscholen en een school voor het voortgezet onderwijs.

Het geheel is gelegen op een perceel van circa 2.500 m² grond. De landelijke omgeving straalt rust en ruimte uit. Uitgestrekte natuurgebieden die samen nationaal park “Het Drents Friese Wold” vormen liggen dichtbij en geven prachtige mogelijkheden om uren te wandelen, te fietsen, ATB, paardrijden etc.

Indeling:
Begane grond:
Hal, woonkamer ca. 20 m², eetkamer ca. 20 m², kelder, eenvoudige keuken ca. 17 m², aangepaste badkamer ca. 8 m² met vaste wastafel, douche, toilet en wasmachineaansluiting, inpandige berging ca. 12 m².

Indeling verdieping:
Trapopgang in de woonkamer, overloop, twee maal inbouwkastruimte, bergruimte achter het knieschot, slaapkamer ca. 12 m², slaapkamer ca. 12 m² met vaste wastafel, achter de slaapkamer gelegen berging ca. 8 m².

Algemene informatie:
Bouwjaar: omstreeks 1920;
Woonoppervlakte ca. 130 m², inhoud ca. 450 m²;
Bouwaard: de wanden zijn opgetrokken in steens en halfsteens metselwerk met betimmering, de kozijnen zijn uitgevoerd in hout met enkele beglazing. De vloer op de begane grond is gedeeltelijk uitgevoerd in hout en gedeeltelijk in beton, de vloer op de verdieping is uitgevoerd in hout. Het dak bestaat uit een door middel van hout beschoten kap met pannen dakbedekking;
Verwarming door middel van CV met radiatoren en houtkachel in de eetkamer;
Warmwatervoorziening door middel van elektrische boiler, het betreft een huurboiler;

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/diever/huis-40092451-westerdrift-1/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn