Te koop in Hoogeveen: Vrijstaande Semi-bungalow

Te koop in Hoogeveen: Vrijstaande Semi-bungalow

HOOGEVEEN - Gelegen in een mooie en rustige woonomgeving op een aantrekkelijke locatie met vrij uitzicht, goed onderhouden, verrassend ruime, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met aangebouwde, brede en royale GARAGE/BERGING met vlizotrap naar grote (berg-)zolderruimte.

De omliggende tuin heeft de hoofdtuin met het zonneterras op het zuiden en kenmerkt zich o.a. door privacy biedende beplanting. Het totale grondperceel bedraagt 500m².
Bouwjaar 1986/87; inhoud woning 724m³; bruto gebruiksoppervlakte 202m².

Ind.o.a.:
Entree met tegelvoer en toilet, binnendoor naar de garage (stenen spouwmuren/verwarming/elektrische/ segmentdeur/zolderruimte e.d.), bijkeuken met witgoedopstelling, dichte eetkeuken (ca.15m²) met tegelvloer en hoekkeuken met inbouw apparatuur; prachtige, royale tuingerichte L-vormige living (ca.58m²) met inzet haard (hout) en schuifpui naar de tuin. Er is rekening gehouden met de mogelijkheid voor het maken van een slaapkamer (ca3,38x3,30 m) op de begane grond, naast de keuken en in het verlengde van de woonkamer.

1e Verd.: 3 slaapkamers (met achter de knieschotten bergruimte) en waarvan de ruime ouderslaapkamer is voorzien van een grote kastenwand en balkon; badkamer met 2e toilet, 2x wastafel, bad en douchecabine; overloop met berging annex C.V.-ruimte.

Voorzien van C.V., veelal isolerende beglazing, alarminstallatie, dak- en muurisolatie, alarminstallatie, stoffering e.d..
Een fijn huis, op een mooie locatie, welke het waard is om te moderniseren (o.a. keuken en badkamer/toilet).

Voor meer informatie kijk op: https://www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-40006380-de-westmaden-9/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn