Een nieuwe start onder een vertrouwde naam: Autoborg Assen

Een nieuwe start onder een vertrouwde naam: Autoborg Assen

ASSEN - De garage aan de Industrieweg 26 in Assen, jarenlang bekend als een Profile garage, krijgt een nieuwe identiteit. Vanaf heden gaat deze vestiging verder onder de naam Autoborg, een vertrouwde naam met vestigingen in Stadskanaal en Groningen.

William Potgieter, een ervaren ondernemer in de autobranche, nam de garage in 2021 over. In eerste instantie werd de naam Profile behouden, maar nu is besloten om de vestiging in Assen in lijn te brengen met de andere vestigingen in Stadskanaal en Groningen, die beide onder de naam Autoborg opereren. Autoborg is een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1916, wat betekent dat het beschikt over meer dan een eeuw aan ervaring en vakmanschap.

Wat verandert er in Assen?
Onder de naam Autoborg zal de garage in Assen niet alleen een nieuwe naam en uitstraling krijgen, maar ook aantrekkelijke prijzen hanteren. De overgang van de Profile-franchiseformule naar een onafhankelijk autobedrijf stelt ze in staat om de prijzen concurrerender te maken, wat de klanten van het bedrijf direct ten goede zal komen.

Wat blijft hetzelfde?
Ondanks deze veranderingen kunnen klanten dezelfde service verwachten die ze in Assen gewend zijn. Het professionele team in Assen blijft ongewijzigd en blijft toegewijd aan het leveren van uitstekende service en vakmanschap. ,,Wij waarderen hun inzet enorm en zijn trots op de dagelijkse bijdrage die zij leveren aan de tevredenheid van onze klanten'', vertelt William Potgieter.

Over Autoborg
Autoborg is een familiebedrijf met vestigingen in Stadskanaal, Groningen en nu ook Assen. Sinds de oprichting in 1916, heeft Autoborg zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de autobranche, met een focus op klanttevredenheid en hoogwaardige service. Potgieter sluit af: ,,Met de integratie van de vestiging in Assen onder de naam Autoborg, kijken we uit naar een toekomst vol groei en innovatie, terwijl we trouw blijven aan onze waarden en tradities. Wij zeggen niet voor niets: Autoborg Assen, prettig geregeld!''

Voor meer informatie kijk op www.autoborggroep.nl.

Tiplijn