Resato Hydrogen Technology opent de deuren voor werkzoekenden tijdens open sollicitatieavond op 10 oktober

Resato Hydrogen Technology opent de deuren voor werkzoekenden tijdens open sollicitatieavond op 10 oktober

ASSEN - Op 10 oktober organiseert Resato Hydrogen Technology een open sollicitatieavond voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de snelgroeiende waterstofindustrie.

Het bedrijf, dat waterstoftankstations ontwikkelt voor vrachtwagens, bussen en auto's, biedt tijdens de avond een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen en direct te solliciteren op verschillende functies.

Snelle groei en duurzame technologie
Resato Hydrogen Technology ontwikkelt al meer dan 30 jaar technologie voor hogedruksystemen en richt zich vooral op waterstof, een schone brandstof die steeds belangrijker wordt. Door de groeiende vraag naar duurzame oplossingen heeft Resato nu dringend extra mensen nodig. Vooral monteurs en andere technische professionals zijn welkom om te zien wat het werk bij Resato inhoudt.

“Onze technologie helpt om de energietransitie mogelijk te maken. We zoeken mensen die daaraan willen bijdragen,” zegt een woordvoerder van Resato. “De markt groeit snel, en wij zoeken mensen die met ons mee willen groeien.”

Wat kun je verwachten?
Tijdens de open avond krijgen bezoekers een rondleiding door het bedrijf. Ook zijn er korte presentaties waarin je meer hoort over het werk en de producten van Resato. Daarnaast is er volop gelegenheid om in een informele sfeer met een hapje en drankje te praten met collega’s over het werk en de werksfeer bij Resato.

Werk dat ertoe doet
Bij Resato draag je direct bij aan de toekomst van schone energie. Het bedrijf ontwerpt en bouwt bijna alle onderdelen van de waterstoftankstations zelf. Daardoor weten ze precies wat nodig is om veilig en efficiënt te werken. Door de snelle groei zijn er volop kansen om aan de slag te gaan bij dit dynamische bedrijf.

“We zoeken mensen die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en mee willen bouwen aan een duurzame toekomst,” aldus Resato. “Het werk is afwisselend, en Resato biedt volop mogelijkheden om scholing te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.”

Meld je nu aan
Ben je geïnteresseerd in een carrière bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf? Meld je dan aan voor de open sollicitatieavond op 10 oktober via de website van Resato Hydrogen Technology. Daar vind je ook meer informatie over de functies en het programma van de avond.

Datum: donderdag 10 oktober
Tijd: 16:30 - 19:30 uur
Locatie: Duitslandlaan 1, 9403 DL Assen

Aanmelden: Open Sollicitatie Avond - Resato hydrogen Technology (resato-hydrogen.com)

Tiplijn